Yêu thích
Xem thêm
Everybody knows my name now Giờ đây thì mọi người đều biết đến tên tôi But something about it still feels strange Nhưng mọi thứ đều có vẻ lạ lẫm Like looking in a mirror, tryna steady yourself Như việc nhìn vào trong gương và sửa soạn bản thân tươm tất And seeing somebody else Và gặp gỡ một ai khác And everything is not the same now Và giờ đây mọi thứ đều trở nên khác lạ It feels like all our lives have changed Cảm tưởng như toàn bộ cuộc sống của tôi đã đổi thay Maybe when I'm older, it'll all calm down Có thể khi tôi trưởng thành hơn, tôi sẽ bình thản hơn But it's killing me now Nhưng nó đang dần giết chết bản thân tôi What if you had it all Nhưng sẽ ra sao nếu bạn có mọi thứ trong tay But nobody to call? Nhưng lại không có ai để sẻ chia? Maybe then you'd know me Có thể khi ấy bạn sẽ hiểu được tôi 'Cause I've had everything Bởi tôi cũng đang có trong tay tất cả mọi thứ But no one's listening Nhưng lại chẳng có ai lắng nghe And that's just fucking lonely Và điều đó thật cô đơn I'm so lo-o-o-onely Tôi thật cô đơn Lo-o-o-onely Cô đơn Everybody knows my past now Giờ đây tất cả mọi người đều biết được quá khứ của tôi Like my house was always made of glass Như thể ngôi nhà của tôi được làm toàn bằng lớp thủy tinh trong suốt And maybe that's the price you pay Và có thể đó chính là cái giá bạn phải trả For the money and fame at an early age Cho những khoảng tiền cũng như danh tiếng từ khi còn quá trẻ And everybody saw me sick Và tất cả mọi người đều biết tôi đau bệnh And it felt like no one gave a *** Và cảm tưởng như chẳng ai làm được gì They criticized the things I did as an idiot kid Họ chỉ trích những điều tôi đã làm như một đứa trẻ ngu ngốc What if you had it all Nhưng sẽ ra sao nếu bạn có mọi thứ trong tay But nobody to call? Nhưng lại không có ai để sẻ chia? Maybe then you'd know me Có thể khi ấy bạn sẽ hiểu được tôi 'Cause I've had everything Bởi tôi cũng đang có trong tay tất cả mọi thứ But no one's listening Nhưng lại chẳng có ai lắng nghe And that's just fucking lonely Và điều đó thật cô đơn I'm so lo-o-o-onely Tôi thật cô đơn Lo-o-o-onely Cô đơn I'm so lo-o-o-onely (x2) Tôi thật cô đơn Lo-o-o-onely Cô đơn

Bạn đã chọn chế độ Luyện nghe.

Nếu muốn hiển thị lại lời bài hát, hãy nhấn nút hiện lyrics.

Lonely

Justin Bieber

Justin Bieber

Quan tâm

Cấp độ: Sơ cấp

Giới thiệu về ca sĩ

Justin Drew Bieber (/ˈbiːbər/; born March 1, 1994) is a Canadian singer and songwriter. After a talent manager discovered him through his Youtube videos covering songs in 2007 and signed to RBMG, Bieber released his debut EP, My World, in late 2009. It was certified platinum in the U.S. He became the first artist to have seven songs from a debut record chart on the Billboard Hot 100. Bieber released his first full-length studio album, My World 2.0, in 2010. It debuted at or near number one in several countries and was certified triple platinum in the U.S. It was preceded by his most successful single to date, "Baby".

Following his debut album, he had his first headlining tour, the My World Tour, released the remix albums My Worlds Acoustic and Never Say Never – The Remixes -- and the 3D biopic-concert film Justin Bieber: Never Say Never. He released his second studio album, Under the Mistletoe, in November 2011, when it debuted at number one on the Billboard 200. Bieber released his third studio album, Believe, in 2012. His fourth studio album Purpose was released in November 2015. His U.S. album and singles sales total 44.7 million. On December 16, 2015, his sales were estimated at more than 75 million records worldwide. On February 12, 2016, Bieber's first four albums were released on vinyl for the first time.

He has won numerous fan-voted awards, including American Music Award for Artist of the Year in 2010 and 2012. In his career, he has received three Grammy nominations, winning one for Best Dance Recording for the song "Where Are Ü Now" at the 2016 ceremony. His fan base, dubbed "beliebers", largely consists of early to mid-adolescent girls. He was listed three times by Forbes magazine among the top ten most powerful celebrities in the world in 2011, 2012, and 2013.

Xem thêm
Bình luận