Yêu thích
Xem thêm
Empty spaces fill me up with holes Trong anh tràn ngập những khoảng không vô định Distant faces with no place left to go Những gương mặt xa cách chẳng có nơi nào để đi Without you within me I can't find no rest Không có em anh không thể nào tìm được sự bình yên Where I'm going is anybody's guess Anh đang đi đến nơi mà không một ai có thể biết được I've tried to go on like I never knew you Anh đã cố gắng tiếp tục cuộc sống này như anh chưa từng biết đến em I'm awake but my world is half asleep Anh thức giấc nhưng dường như thế giới trong anh vẫn còn chưa tỉnh giấc I pray for this heart to be unbroken Anh cầu nguyện cho trái tim này đừng tan vỡ But without you all I'm going to be is incomplete Nhưng không có em thì tất cả những gì trong anh chẳng thể trọn vẹn Voices tell me I should carry on Anh tự nhủ mình phải tiếp tục cuộc sống But I am swimming in an ocean all alone Nhưng anh đang chới với một mình trên đại dương mênh mông này Baby, my baby Em yêu, em yêu của anh It's written on your face Điều đó đã thể hiện trên nét mặt của em You still wonder if we made a big mistake Em đang tự hỏi phải chăng hai ta đã gây ra lỗi lầm lớn I've tried to go on like I never knew you Anh đã cố gắng tiếp tục cuộc sống này như anh chưa từng biết đến em I'm awake but my world is half asleep Anh thức giấc nhưng dường như thế giới trong anh vẫn còn chưa tỉnh giấc I pray for this heart to be unbroken Anh cầu nguyện cho trái tim này đừng tan vỡ But without you all I'm going to be is incomplete Nhưng không có em thì tất cả những gì trong anh chẳng thể trọn vẹn I don't mean to drag it on Anh không muốn níu kéo gì nữa But I can't seem to let you go Nhưng dường như anh chẳng thể nào để em ra đi I don't wanna make you face this world alone Anh không muốn em phải đơn độc trong thế giới này I wanna let you go (alone) Nhưng anh lại muốn để em ra đi (cô đơn) I'd try to go on like I never knew you Anh đã cố gắng tiếp tục cuộc sống này như anh chưa từng biết đến em I'm awake but my world is half asleep Anh thức giấc nhưng dường như thế giới trong anh vẫn còn chưa tỉnh giấc I pray for this heart to be unbroken Anh cầu nguyện cho trái tim này đừng tan vỡ But without you all I'm going to be is incomplete Nhưng không có em thì tất cả những gì trong anh chẳng thể trọn vẹn Incomplete Chẳng trọn vẹn

Bạn đã chọn chế độ Luyện nghe.

Nếu muốn hiển thị lại lời bài hát, hãy nhấn nút hiện lyrics.

Incomplete

Backstreet Boys

Backstreet Boys

Quan tâm

Cấp độ: Sơ cấp

Giới thiệu về ca sĩ

The Backstreet Boys (often abbreviated as BSB) are an American vocal group, formed in Orlando, Florida in 1993. The group consists of A. J. McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Kevin Richardson, and Brian Littrell.

The group rose to fame with their debut international album, Backstreet Boys (1996). In the following year they released their second international album Backstreet's Back (1997), and their U.S. debut album which continued the group's success worldwide. They rose to superstardom with their third studio album Millennium (1999) and its follow-up album, Black & Blue (2000).

After a two-year hiatus, they regrouped and released a comeback album Never Gone (2005). After the conclusion of the Never Gone Tour in 2006, Richardson left the group to pursue other interests. The group then released two albums as a quartet: Unbreakable (2007) and This Is Us (2009).

In 2012, the group announced that Richardson had rejoined them permanently. In the following year they celebrated their 20th anniversary and released their first independent album, In a World Like This (2013). The group also released their first documentary movie, titled Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made Of in January 2015.

The Backstreet Boys have sold over 130 million records worldwide,[6] making them the best-selling boy band in history,and one of the world's best-selling music artists. They are the first group since Sade to have their first nine albums reach the top 10 on the Billboard 200, and the only boy band to do so. They also received a star on the Hollywood Walk of Fame on April 22, 2013.

Xem thêm
Bình luận