Yêu thích
Xem thêm
I might lose my mind Có lẽ tôi mất trí thật rồi Waking when the sun's down Tỉnh giấc khi mặt trời xuống núi Riding all these highs Đứng trên mọi đỉnh cao Waiting for the comedown Đợi chờ đến ngày lụi tàn Walk these streets with me Cùng dạo bước trên những con phố cùng tôi I'm doing decently Tôi đang làm mọi chuyện rất đúng Just glad that I can breathe, yeah Thật vui vì tôi vẫn còn sống I'm trying to realize Tôi đang cố gắng để nhận ra It's alright to not be fine on your own Tự biết mình không ổn cũng chẳng sao Now I'm shaking, drinking all this coffee Hiện giờ khi mà tôi đang run rẩy, uống lấy đống cà phê này cho tỉnh táo These last few weeks have been exhausting Những tuần qua đã cạn kiệt sức lực I'm lost in my imagination Tôi tự lạc lối trong chí tưởng tượng của mình And there's one thing that I need from you Và có một điều tôi muốn có từ em Can you come through, through Liệu em có thể lại đây cùng tôi Through, yeah Hãy đến đây cùng tôi And there's one thing that I need from you Và có một điều tôi muốn có từ em Can you come through? Liệu em có thể lại đây cùng tôi? Ain't got much to do Chẳng có quá nhiều việc để làm Too old for my hometown Tôi đã quá lớn để cứ mãi về quê Went to bed at noon Chìm vào giấc ngủ vào buổi trưa Couldn't put my phone down Chẳng thể buông điện thoại xuống được Scrolling patiently Cứ liên tục lướt web It's all the same to me Với tôi mọi thứ đều giống nhau cả thôi Just faces on a screen, yeah Chỉ là những gương mặt trên màn hình I'm trying to realize Tôi đang cố gắng để nhận ra It's alright to not be fine on your own Tự biết mình không ổn cũng chẳng sao Now I'm shaking, drinking all this coffee Hiện giờ khi mà tôi đang run rẩy, uống lấy đống cà phê này cho tỉnh táo These last few weeks have been exhausting Những tuần qua đã cạn kiệt sức lực I'm lost in my imagination Tôi tự lạc lối trong chí tưởng tượng của mình And there's one thing that I need from you Và có một điều tôi muốn có từ em Can you come through, through Liệu em có thể lại đây cùng tôi Through, yeah Hãy đến đây cùng tôi And there's one thing that I need from you Và có một điều tôi muốn có từ em Can you come through, through Liệu em có thể lại đây cùng tôi? Through, yeah Lại đây bên tôi And there's one thing that I need from you Và có một điều tôi muốn có từ em Can you come through? Liệu em có thể lại đây cùng tôi?

Bạn đã chọn chế độ Luyện nghe.

Nếu muốn hiển thị lại lời bài hát, hãy nhấn nút hiện lyrics.

Comethru

Jeremy Zucker

Jeremy Zucker

Quan tâm

Cấp độ: Trung cấp

Giới thiệu về ca sĩ

Jeremy Zucker is an American singer-songwriter, best known for his songs "all the kids are depressed" and "comethru", having accumulated over 300 million streams on Spotify.

In 2015, Zucker released "Beach Island". This EP is the oldest musical record Zucker has up on his platforms. He released his second studio EP "Breathe", containing breakthrough hit "‘Bout It" in December 2016. In 2017, Zucker released his EP "Motions", featuring the song "Heavy", which later the recording artist blackbear remixed into "Make Daddy Proud", and included on his own LP Digital Druglord five months later. Zucker and blackbear later collaborated on the single "talk is overrated" on Zucker's EP "idle", released in 2017. Zucker released the EP "stripped." in February 2018, then the EP titled "glisten", in May 2018. In September 2018, Zucker released the EP "summer," which contains Zucker's well known song "comethru". "comethru" is a response to the way Zucker felt after graduating college in May 2018 and moving back home to New Jersey into the same house where Zucker grew up. Also featured on the EP is “thinking 2 much”, a collaboration with singer Eden.

Zucker released "oh, mexico", the lead single from his debut album "love is not dying" on July 26, 2019. The second single from the album, "always, i'll care", was released on February 7, 2020. A music video for the song was released the same day. The third single off the album, "not ur friend", was released on February 28, 2020. The fourth single, "julia" was released March 24, 2020. The album was released on April 17, 2020. The album is an autobiographical collection of songs that were recorded in Brooklyn during the second half of 2019. On July 24, 2020, Zucker released his latest single "supercuts". Zucker‘s first studio EP "West", has been deleted from all platforms.

Xem thêm
Bình luận